Βίλια Φωτιά - Φωτιά Βίλια: «Φούντωσε» το πύρινο μέτωπο - Φτάνουν στα ... : Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό.

Βίλια Φωτιά - Φωτιά Βίλια: «Φούντωσε» το πύρινο μέτωπο - Φτάνουν στα ... : Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό.. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό.

Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

Φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια - Documento
Φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια - Documento from www.documentonews.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.

Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις.

Φωτιά Βίλια τώρα: Ανακόπηκε η πορεία προς τον οικισμό ...
Φωτιά Βίλια τώρα: Ανακόπηκε η πορεία προς τον οικισμό ... from www.alphafreepress.gr
Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το.

Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων.

Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια.

Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις.

Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ...
Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ... from www.pluralism.gr
Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές.

Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων.