Deprem Antalya - Mugla Map / Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9.

Kandilli ve afad son depremler listesinde 6'nın üzerinde gerçekleşen deprem . Haritası : Antalya Haritaları | Ä°ndirme Için Yüksek
Haritası : Antalya Haritaları | İndirme Için Yüksek from yearofthefly.org
Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. 19 ekim 2021 salı günü antalya deprem haberi ile güne uyandı. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem birçok ilden de hissesildi. Kandilli ve afad son depremler listesinde 6'nın üzerinde gerçekleşen deprem . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9.

Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Efe Deprem Kimdir?
Efe Deprem Kimdir? from www.kimnerelidir.com
Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli ve afad son depremler listesinde 6'nın üzerinde gerçekleşen deprem . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Kandilli ve afad son depremler listesinde 6'nın üzerinde gerçekleşen deprem .

Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem: EskiÅŸehir Deprem Bölgeleri Haritası
Deprem: Eskişehir Deprem Bölgeleri Haritası from 4.bp.blogspot.com
Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Kandilli ve afad son depremler listesinde 6'nın üzerinde gerçekleşen deprem . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Kandilli ve afad son depremler listesinde 6'nın üzerinde gerçekleşen deprem . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . 19 ekim 2021 salı günü antalya deprem haberi ile güne uyandı. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem Antalya - Mugla Map / Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir.